Ik lever alleen mes en vork,
waar jij gaat eten moet jezelf weten 

Wat ik doe, is het leveren van waardevolle campagne beelden met alle informatie die de consument overhaalt om een dienst bij je af te nemen. Het is vervolgens aan jezelf om deze beelden overal weg te zetten zodat deze gezien worden.

Het laten maken van een visuele uiting is de eerste stap, de tweede stap is dat jij deze beelden verspreidt op verschillende manieren.

Ik maakt ijzersterke
beelden voor jou.

Elke dag ben ik bezig met het maken en binnenhalen van klanten, om doormiddel van mijn creative skills op het gebiedt van campagne fotografie en videografie bedrijven te laten groeien. Het beste uit jouw merk halen is wat jij wil, Ik wil de mooiste beelden maken.

Ik werk voor jou, en met jou

01 Niet vanzelf

Elke dag is voor mij nogsteeds keihard bikkelen om de juiste klanten te bereiken. Ook ik heb mindere maanden en daarom blijf ik elke dag werken om die mindere maanden zo min mogelijk te hebben.


03 Open en eerlijk 

Ik werk met pakketten, zo sta jij als klant nooit
voor verrassingen. Geen onverwachte kosten achteraf. Want ik hou ook niet van verrassingen. 

02 Ik en mijn team

Ik zet per project mijn vaste freelancers in. Ik kijk per project welke het beste aansluiten bij het project dat ik ga draaien. Doordat ik werk met dit systeem, het inhuren van freelancers ben ik niet beperkt tot te mogelijkheden die ik kan aanbieden. 


04 Waar voor je geld

Het investeren in de juiste beelden is kostbaar, je verwacht hier natuurlijk iets voor terug. Heel erg logisch. Ik ben pas te vrede wanneer alles klopt. 


EVEN BELLEN ?

Laat hier je naam en telefoonnummer achter en er wordt
z.s.m. terug gebeld om te bespreken wat we voor je
kunnen betekenen!

Samenwerken ?
PERFECT BRANDING

       (06) 38 77 10 54

Wilhelminastraat 2
5151 bz Drunen

Bedrijfsgegevens
KVK: 67873286
Hey@perfectbranding.nl